Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

          
  Gulf Oil este una dintre cele mai mari companii private şi unul dintre cele mai renumite branduri din lume. Sub deviza "brandul tău global la nivel local" oferă produse şi servicii de înaltă calitate în întreaga lume.
  Gulf Oil a fost fondată în 1901, când a fost descoperit petrol la Spindleton, Texas. Gulf Oil a promovat ideea vânzării de produse de marcă anume benzină în recipiente şi de la pompele marcate cu logoul distinctiv "Orange Disc". Discul portocaliu Gulf a ajuns la statutul de simbol şi se bucură de o recunoaştere puternică a brandului în toate părţile lumii.

 
 Gulf Oil a crescut constant în anii interbelici devenind o puternică companie petrolieră cu operaţiuni de explorare, producţie, transport, rafinare şi marketing. Compania Gulf Oil s-a implicat în industrii diversificate, cum ar fi produsele petrochimice şi de fabricare a componentelor de automobile. Gulf a fost întotdeauna la piatra de temelie a inovaţiilor tehnice şi comerciale. Una dintre măsurile vizionare iniţiate de Gulf a fost introducerea primei staţii drive-in în 1911. Alte acţiuni de pionierat au fost introducerea hărţilor rutiere, foraj maritim şi rafinării de cracare catalitică.
 
 
          

 Prin Gulf Oil International, marca Gulf este acum prezentă în peste 100 de ţări din întreaga lume. Un portofoliu extins de produse este asigurat printr-o reţea de rafinării situate în Asia, Europa, America de Nord şi America de Sud.
 Gulf se angajează să ofere produse de înaltă calitate, care evoluează în mod constant pentru a satisface şi depăşi cele mai înalte standarde din industrie şi aprobări OEM. Sloganul companiei este "brandul tău global la nivel local", iar acest lucru reflectă atât structura companiei cât şi etosul său faţă de consumator. Gulf este un brand global, cu reprezentare la nivel local, ceea ce înseamnă că consumatorii beneficiază de o ofertă globală, capabilă să înţeleagă nevoile locale, şi flexibilă la variaţii regionale.
 
 
 
 
 Gulf Oil International este orientat spre o strategie de creştere şi dezvoltare şi acest lucru este cel mai bine reflectat de numărul tot mai mare de benzinării Gulf.
 Gulf şi-a construit renumele şi în sporturile cu motor de anduranţă, Le Mans 24 de ore, în prezent sponzorizând un portofoliu de echipe de curse, inclusiv echipa Aston Martin Racing Le Mans.
 
spacer
Cautare
Informatii
          
 
                                    

Website detinut de Pro Truck Consult S.R.L., CIF: RO16135012, Reg.Com: J03/213/2004

gulfoils.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.