Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

          

 

 

 ACORDUL UTILIZATORULUI

 

Este important de citit cu atenţie înaintea utilizării acestui magazin electronic.

Conţinutul acestui SITE este proprietatea PRO TRUCK CONSULT S.R.L. şi este interzisă folosirea informaţiei fără acordul scris al proprietarului.

 

 

gulfoils.ro  foloseşte cookies . Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru  utilizarea acestora.


 

DEFINIŢII ŞI TERMENI

 Acest SITE este proprietatea PRO TRUCK CONSULT S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Piteşti, Str. Tudor Vladimirescu, Bl. U1, Sc. A, Ap. 15, având număr de ordine în Registrul Comerţului J03/213/2004, cod unic de înregistrare fiscală RO16135012.

Cont bancar: RO76FNNB004802384523RO02

Banca: CREDIT EUROPE BANK 

VÂNZĂTOR– PRO TRUCK CONSULT S.R.L.

 

CUMPĂRĂTOR– persoana fizică/persoana juridică sau orice entitate juridică care îşi face un Cont în SITE şi efectuează o Comandă.

  

UTILIZATOR– orice persoană fizică/juridică înregistrată pe  SITE, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, şi-a dat acordul cu privire la clauzele specifice SITE-ului din secţiunea Termeni şi Condiţii Generale.

 

NICKNAME– pseudonim prin care un anumit Utilizator/Cumpărător poate adăuga Conţinut pe SITE. Nickname-ul este asociat informaţiilor din SITE ale Utilizatorului/Cumpărătorului sub denumirea de "Nume Utilizator”.

 

CONT– secţiunea din SITE formată dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii şi care conţine informaţii despre Cumpărător şi istoricul Cumpărătorului în SITE (Comenzi, facturi fiscale, garanţii Bunuri, etc.).

  

SITE– domeniul www.gulfoils.ro şi subdomeniile acestuia.

 

COMANDA– un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul SITE-ului intenţia sa de a achiziţiona Bunuri de pe SITE.

 

BUNURI– orice produs , inclusiv documentele menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

 

CAMPANIE– acţiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat şi predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

 

CONTRACT– reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

 

CONŢINUT
•    toate informaţiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi/sau

 orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informaţie comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informaţiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
•    informaţii legate de Bunurile şi tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
•    date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

COMENTARIU – o evaluare scrisă de către deţinătorul sau beneficiarul unui produs , evaluare redactată pe baza experienţei personale şi capacităţii acestuia de a realiza comentarii calitative şi de a spune dacă produsul respectă sau nu specificaţiile menţionate de către producător.

 

 

DOCUMENT – prezentele Termene şi Condiţii.

 

NEWSLETTER – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poşta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor şi Serviciilor şi/sau a promoţiilor desfăşurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vănzătorului cu referire la informaţiile conţinute de acesta.

 

TRANZACŢIE – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L., Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

  

SPECIFICAŢII – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor aşa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

 

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

Pentru motive justificate, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri şi/sau Servicii din Comandă  va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.

 

Contractul se consideră încheiat între Vânzător şi Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poştei electronice şi/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

  

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

 

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.
Pentru motive justificate PRO TRUCK CONSULT S.R.L. îsi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi şi/sau la unele din modalităţile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activităţii Utilizatorului /Cumpărătorului pe SITE, acţiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel PRO TRUCK CONSULT S.R.L.. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relaţii cu Clienţii al PRO TRUCK CONSULT S.R.L., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenţionate.

 

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacţiunea directă cu acesta sau prin adresele menţionate la secţiunea "contact” din SITE. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

 

PRO TRUCK CONSULT S.R.L. poate publica pe SITE informaţii despre Bunuri şi/sau Servicii şi/sau promoţii practicate de către acesta, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil.

 

Toate tarifele aferente Bunurilor şi/sau Serviciilor prezentate pe SITE sunt exprimate în lei (RON) şi includ T.V.A.


În condiţiile prevăzute de lege, preţul Bunurilor afişat pe SITE, include Taxa Ulei Uzat. În cazul în care Utilizatorul/Cumpărătorul solicită detalii cu privire la suma exactă adaugată la preţul Bunului, acesta va contacta Vânzătorul .

 

În cazul plăţilor online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai Cumpărătorul.

 

Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor şi/sau a Serviciilor disponibile pe SITE (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ

 

Conţinutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text şi/sau conţinut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusivă a PRO TRUCK CONSULT S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi/sau publicare).

 

Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea şi/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de PRO TRUCK CONSULT S.R.L., includerea oricărui Conţinut în afara SITE-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al PRO TRUCK CONSULT S.R.L. asupra Conţinutului precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, decât cu acordul scris expres al PRO TRUCK CONSULT S.R.L..

 

Orice Conţinut la care Utilizatorul/Cumpărătorul are şi/sau obţine acces prin orice mijloc, se află sub incidenţa Documentului, în cazul în care Conţinutul nu este însoţit de un acord de utilizare specific şi valid încheiat între PRO TRUCK CONSULT S.R.L. şi acesta, şi fără nicio garanţie implicit sau expres formulată din partea PRO TRUCK CONSULT S.R.L. cu referire la acel Conţinut.

 

Utilizatorul/ Cumpărătorul poate copia, transfera şi/sau utiliza Conţinut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile Documentului.

 

COMANDA

 

Utilizatorul/ Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un Bun şi/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în cosul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

 

Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărăre, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Comenzii.

 

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situaţie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

 

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nici o obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
- neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;
- invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de PRO TRUCK CONSULT S.R.L., în cazul plăţii online;
- datele furnizate de către Utilizator/Cumpărător, pe SITE sunt incomplete şi/sau incorecte;


RETUR


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Costurile de transport cu returul revin clientului.

 

Rambursarea sumelor plătite de către client se va face cu respectarea prevederilor legale, în termen de cel mult 30 de zile de la data încasării.

Clientul nu poate pretinde alte daune – morale sau materiale – peste suma plătită.

Returnarea se face în ambalajul original, cu aspect identic fără urme sau intervenţii asupra produsului cumpărat.

 

 

CONFIDENŢIALITATE


Informaţiile de orice natură furnizate de către Cumpărător/Utilizator Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului.

 

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de Cumpărător/ Utilizator cu privire la Comanda/Contract fără consimţământul prealabil scris al Vânzătorului.

 

Prin transmiterea de informaţii sau materiale prin intermediul acestui SITE, oferiţi Vânzătorului acces nerestricţionat şi irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afişa, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informaţii. Sunteţi, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-aţi trimis prin intermediul SITE-ului.  PRO TRUCK CONSULT S.R.L. nu va constitui subiect de obligaţii referitoare la confidenţialitatea informaţiilor trimise, dacă legislaţia în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

 

Prin înscrierea în baza de date a PRO TRUCK CONSULT S.R.L., Utilizatorul/Cumpărătorul îşi oferă consimţământul expres, în limitele legislaţiei în vigoare, de a fi contactat de către terţi, parteneri ai PRO TRUCK CONSULT S.R.L. : furnizori de servicii de marketing, alţi furnizori de servicii; alte companii cu care PRO TRUCK CONSULT S.R.L. poate dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a Bunurilor şi/sau a Serviciilor, etc.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


PRO TRUCK CONSULT S.R.L. este înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 1380 .

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată si completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, PRO TRUCK CONSULT S.R.L. va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate şi servicii de comunicaţii electronice. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispoziţie de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea. Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de către site-ul www.gulfoils.ro vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca PRO TRUCK CONSULT S.R.L. să prelucreze, să stocheze şi să transmită datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea Utilizatorilor/Cumpărătorilor privind situaţia Contului lor, informarea  Cumpărătorilor privind evoluţia şi starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor şi Serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a  Bunurilor şi Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul  Utilizatorului/Cumpărătorului.

 

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de Comandă Utilizatorul/Cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale sa fie incluse în baza de date a PRO TRUCK CONSULT S.R.L., înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numarul 1380, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial şi/sau temporar de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L., afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L., afiliaţii şi colaboratorii acestora de activităţi cum ar fi, dar fără a se limita la, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea Documentului aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

PRO TRUCK CONSULT S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor.

PRO TRUCK CONSULT S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieşte SITE-ul nostru, sau acţiunilor unor terţe persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: PRO TRUCK CONSULT S.R.L., Str. Tudor Vladimirescu, Bl. U1, Sc. A, Ap. 15, 110191, localitate Piteşti, judeţ Arges. 

De asemenea, PRO TRUCK CONSULT S.R.L. poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a  Bunurilor şi Serviciilor noastre, asiguratori.

 

Informaţiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchetul General, Poliţie, instantele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.


Despre cookie-uri şi dreptul la intimitate, în online


Ultimii ani au adus o serie de schimbări majore în felul în care online-ul funcţionează - multe dintre acestea privesc modalităţiile de marketing şi de analiză a traficului pe site-uri, ori comportamentul vizitatorilor. Lucrurile acestea se întamplau până nu demult în mod implicit, by default - fără ca utilizatorul unui site (magazin online, blog etc) să fie informat sau să i se ceară acceptul. Aceste operaţiuni se realizează prin stocarea sau preluarea unor informaţii din calculatorul utilizatorului (sau orice alt dispozitiv de tip tableta, smartphone) - prin intermediul unor fişiere de tip cookies. În acest context al dreptului la intimitate şi viaţă privată, autorităţile europene au iniţiat legi care să asigure transparenţa deţinătorilor de site-uri faţă de utilizatori.


Despre cookies


Aproape toate site-urile folosesc astfel de cookies - o tehnologie des întâlnită, utilizată pentru a ţine minte comportamentul online al unui vizitator; în mod practic, acestea ajută la login, la amintirea preferinţelor, la adăugarea produselor în coş, la a urmări navigarea. Lucrul acesta se mai referă la targetarea clienţilor cu reclame care i-ar putea interesa, la unelte ca Google Analytics, cât şi la plugin-urile social media (precum butoanele de Facebook like). Această colectare de date se referă la istoricul de navigare şi la preferinţele exprimate ale user-ului. Există însă mai multe categorii de cookie-uri, dintre care primele menţionate aici nu intră sub incidenţa legii: - cookies strict necesare pentru functionarea site-ului (utilizate pentru înregistrare, completarea formularelor, coşul de cumpărături etc); acestea nu stochează informaţii confidenţiale - cookies pentru îmbunătăţirea performanţei - ele măsoară traficul şi performanţa site-ului, fiind parte a aplicaţiilor special create pentru astfel de monitorizări sau statistici - cookies pentru publicitate/ale furnizorilor de publicitate - cookies de geotargetting - cookies de securitate, precum cele transmise prin HTTPS (întâlnite la paginile de finalizare a comenzii) Acestea se clasifică în cookie-uri de sesiune (ce se păstrează până la delogare sau ieşirea de pe site) şi cookie-uri persistente (ce se stochează în calculator).
Dreptul utilizatorilor la intimitate
Legea iniţiată de Comisia Europeană în anul 2005 (cât şi directivele mai recente, din 2012, referitoare la protecţia datelor şi dreptul la intimitate pe internet) au stârnit o serie de reacţii puternice, din partea industriei de marketing şi publicitate online, atât la nivel international cât şi naţional. Aceste legi îl au in centru pe utilizatorul de internet - pe de o parte sporindu-i intimitatea, făcând în acelaşi timp ca alte companii sau organizaţii sa nu mai poată obţine informaţii despre acestia fără ca ei să fie informaţi în prealabil. Cu siguranţă, dreptul cetăţenilor români şi europeni la intimitate este esenţial, însă daunele acestor modificări pot fi resimţite într-un mod foarte drastic de către deţinătorii de afaceri online, şi nu numai. Cum s-a reuşit implementare acestor legi, concret? În mod practic, e necesar ca fiecare utilizator să îşi exprime clar acordul de a naviga pe site, acceptând cookie-urile aferente. Mai mult decât atât, modul în care acestea sunt implementate, setate sau intră în interacţiune cu vizitatorii sau clienţii creează un cadru în care vânzările să crească, coşul de cumpărături şi finalizarea comenzii fiind puncte esentiale în acest traseu. Securitatea tuturor participanţilor în acest proces este o valoare pe care punem mare accent, de altfel. Transparenţa, în egală măsură, este o trăsătura pe care mizăm, în relaţia cu toţi clienţii sau colaboratorii noştri. Pentru o funcţionalitate cât mai ridicată calitativ a site-urilor, cât şi pentru o experienţă de navigare cât mai plăcută, cookie-urile au devenit în ultimii ani o parte integrantă, indispensabilă am putea spune, a comerţului online şi a internetului, în general. Ele sunt extrem de folositoare, ajungând să opereze în moduri ce dau noi semnificaţii conceptului de personalizare şi de interactivitate. Mai mult decât atât, ele pot opera pentru a afişa reclame cât mai elocvente, bazate pe interesele şi comportamentul utilizatorului. În concluzie, aceste cookie-uri asigură o eficienţă mai mare în procesul de vânzare, facilitând navigarea şi căutările vizitatorului. În acelaşi timp, ele nu influenţează vulnerabilitatea datelor şi informaţiilor personale, atunci când sunt folosite programe antispyware şi browsere de internet cu update-ul la zi. Modul în care acestea interacţionează cu utilizatorul pot fi setate prin funcţiile de preferinţă şi particularizări, ale fiecărui browser în parte.

PUBLICITATE

 

În momentul în care, Utilizatorul îşi crează un Cont pe Site, are posibilitatea să îşi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Opţiunea cu privire la acordul emis de către Client, poate fi modificată în orice moment, prin contactarea PRO TRUCK CONSULT S.R.L. în acest sens.

 

Renunţarea la primirea Newslettere-lor de către Utilizator sau Cumpărător se poate face în orice moment folosind legătura special destinată din cadrul oricăror Newslettere sau apelând numărul de telefon 0722 556 816;

 

Renunţarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunţarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

FACTURARE – PLATA


Preţurile Bunurilor şi Serviciilor afişate în cadrul site-ului www.gulfoils.ro includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.

 

Preţul şi modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

 

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său şi de a accesa informaţiile şi documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

 

Datele cardului de plată ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile PRO TRUCK CONSULT S.R.L. şi nici nu vor fi stocate de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L. sau de către procesatorul de plăţi integrat în SITE, ci doar de către instituţia de autorizare a Tranzacţiei sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

Pentru motive de securitate a Tranzacţiilor Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe SITE şi să nu seteze opţiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă şi se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conţină cel puţin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre şi caractere speciale).LIVRAREA BUNURILOR

 

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

 

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

 

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor şi Serviciilor numai pe teritoriul României.


 

TRANSFERUL PROPRIETĂŢII BUNURILOR

 

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicată în Comandă (înţelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

 

RĂSPUNDERE

 

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea  acestora.

 

Prin crearea şi utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul îşi asumă răspunderea pentru menţinerea confidentialităţii datelor de Cont (user şi parola) şi pentru gestionarea accesării Contului, şi, în măsura permisă de legislaţia în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

 

Prin crearea Contului şi/sau utilizarea Conţinutului şi/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres şi fără echivoc Termenii şi Condiţiile SITE-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul SITE-ului, existentă la data creării Contului şi/sau utilizării conţinutului şi/sau la data plasării Comenzii.

 

Ulterior creării Contului utilizarea Conţinutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor şi Condiţiilor SITE-ului şi/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor şi Condiţiilor SITE-ului.

Termenii şi Condiţiile SITE-ului pot fi modificaţi oricând de către PRO TRUCK CONSULT S.R.L., aceştia fiind opozabili Utilizatorilor/Cumpărătorilor de la data afişării în SITE.

 

ÎNSCRIEREA DE COMENTARII

 

În momentul înregistrării unui anumit Comentariu pe Site, Utilizatorii/Cumpărătorii acordă Vânzătorului o licenţă neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial şi dau dreptul Vânzătorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui şi de a afişa acest conţinut.

 

Fiecare Utilizator/Cumpărător, în momentul înscrierii de Comentariu se angajează să respecte următoarele reguli:

 

-    să facă referiri doar la caracteristici şi/sau modul de utilizare al unui anumit produs , evitând informaţii legate de aspecte ce se pot schimba (preţ sau oferte promoţionale) sau informaţii care ţin de modul desfăşurării Comenzii;
-    să folosească doar limba română
-    să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Cumpărător;
-    să se asigure că informaţiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînşelătoare şi în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părţi, drepturile de autor, de marcă comercială, de licenţă sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
-    să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obţine detalii suplimentare referitoare la un anumit  produs sau serviciu de pe SITE fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea şi cumpărarea de produse sau servicii;

-     să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod şi în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informaţii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume şi/sau prenume, etc.) sau orice altă informaţie care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
-     să nu înscrie informaţii şi/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfăşoară aceeaşi activitate comercială ca şi Vânzătorul;
-    să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziţie de către  Vânzător sau să înscrie Comentarii care să conţină materiale de natură publicitară;
-     să nu utilizeze Comentariul ca mijloc de comunicare cu Vânzătorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale Vânzătorului înscrise pe SITE. 

 

LITIGII 

Utilizând magazinul virtual www.gulfoils.ro - vizitare sau cumpărare produse – utilizatorul îşi dă acordul pentru Termenii si Condiţiile de Utilizare. Orice dispută se va rezolva pe cale amiabilă. 

 
 
 
 
 
                                    

Website detinut de Pro Truck Consult S.R.L., CIF: RO16135012, Reg.Com: J03/213/2004

gulfoils.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.